ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

Στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ θα αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού ο Ναξιώτης αθλητής του ΑΠΑΣ Νάξου, Νίκος Ναυπλιώτης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την ήττα γνώρισε ο ΑΠΑΣ Νάξου στο δεύτερο φιλικό επί αθηναϊκού εδάφους.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του ΑΠΑΣ Νάξου στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε επί αθηναϊκού εδάφους την Παρασκευή (17/9) στο κλειστό της Ζωφριάς.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την αφίσα που περιέχει το πρόγραμμα για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της αντρικής ομάδας εν' όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου δημοσίευσε ο ΑΠΑΣ Νάξου ''Τα Φανάρια''

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάτοικοι Αθηνών θα γίνουν το προσεχές παρασκευσαββατοκύριακο (17, 18 & 19) οι παίκτες του ΑΠΑΣ Νάξου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση μέσα από την οποία συγχαίρει τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και τα μέλη του Δ.Σ. εξέδωσε ο ΑΠΑΣ Νάξου ''Τα Φανάρια''.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ναξιώτης επιχειρηματίας, Βαγγέλης Κουτελιέρης αναλαμβάνει τα ηνία του ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια, όπως προέκυψε από την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου, όπου η νέα διοίκηση συστάθηκε σε σώμα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πρόγραμμα προπονήσεων για τα τμήματα της ακαδημίας ανακοίνωσε ο ΑΠΑΣ Νάξου ''Τα Φανάρια''.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στα τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ του ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο πολύπειρος προπονητής Μιχάλης Βερβαινιώτης θα είναι ο συνεχιστής του έργου στα τμήματα των ακαδημιών του ΑΠΑΣ Νάξου ''Τα φανάρια'' .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένας σπουδαίος επιστήμονας ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΠΑΣ Νάξου ''Τα Φανάρια''.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με το μότο ''Η ακαδημία που βγάζει τους πρωταθλητές Αιγαίου'' ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ του ΑΠ.Α.Σ Νάξου "Τα Φανάρια" ενόψει της νέας μπασκετικής σεζόν.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση για τη συμμετοχή της ομάδας Εφήβων στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εξέδωσε ο ΑΠΑΣ Νάξου ''τα Φανάρια''.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων μπάσκετ πέρασε στην ιστορία και μαζί του μπήκε ήδη στον ιστορία ο ΑΠΑΣ Νάξου. Η πρώτη κυκλαδίτικη ομάδα που συμμετείχε στην τελική φάση της διοργάνωσης, εκπροσωπώντας επάξια τον, κατά γενική ομολογία, δυσκολότερο νομό στην χώρα μας στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μετά τον ΑΠΑΣ Νάξου που μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την αποχώρηση του Νίκου Μυλωνά, ο έμπειρος αθλητής εξέφρασε και εκείνος με τη σειρά του τα θετικά συναισθήματα, μέσω αναρτήσεως του στο Facebok. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 72

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35