Καταρρεύσεις δεκάδων κτηρίων στην Τουρκία προκάλεσε ο σεισμός μεγέθους 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε ανοιχτά της Σάμου λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Tην ύπαρξη νερού στην επιφάνεια της Σελήνης που φωτίζεται από τον ήλιο επιβεβαίωσε το SOFIA (Stratospheric Observatory for Infrared Astronomy)τηςNASA.
Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στον Καθεδρικό Ναό της της Νίκαιας στη Γαλλία. Υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον 3 νεκρούς και πολλούς τραυματίες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκαν και πυροβολισμοί.
Η Γαλλία θα μπει εκ νέου σε πανεθνικό lockdown, από αυτήν την εβδομάδα, και τουλάχιστον μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, σε μια προσπάθεια να περιορίσει την επιδημία COVID-19 που κινδυνεύει να…
Αν αναζητήσει κανείς το πιο εμβληματικό όχημα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για τους πολλούς τότε η απάντηση είναι σχεδόν μονόδρομος: πρόκειται για το Jeep Willys.
Πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια θα δώσουν μάχη για να γλιτώσουν από τη χρεοκοπία χωρίς κρατικά κεφάλαια στήριξης, εκτός εάν τα ταξίδια ανακάμψουν από τη βουτιά της πανδημίας μέχρι το τέλος του…
Αντιμέτωπη με το δεύτερο και όπως όλα δείχνουν μεγαλύτερο κύμα του κορωνοϊού βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα εμπόλεμα μέρη στη Λιβύη υπέγραψαν συμφωνία για «μόνιμη κατάπαυση του πυρός σε όλες τις περιοχές της Λιβύης», ανακοίνωσε σήμερα μέσω του Facebook η αποστολή του ΟΗΕ στη Λιβύη, αναρτώντας…
Σε νέο επίπεδο αναμένεται να περάσει σήμερα η … σχέση του Osiris-Rex με τον αστεροειδή Μπενού μετά από σχεδόν δύο χρόνια εισόδου του διαστημόπλοιου της NASA στην τροχιά του.
Ουδέποτε είχαν συσσωρευθεί τόσα πλούτη στην Κίνα όσα το 2020, παρά την πανδημία του κορωνοϊού που ρημάζει την παγκόσμια οικονομία, σύμφωνα με μια ετήσια κατάταξη.
Σελίδα 1 από 8

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35