Παμμηλιακός

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε από την Περιφέρεια στον Δήμο Μήλου το έργο της αντικατάστασης των πυλώνων φωτισμού στο γήπεδο του νησιού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Η πρόταση της ένωσης για Α' και Β' κατηγορία στο φετινό πρωτάθλημα που βρήκε σύμφωνα τα περισσότερα σωματεία των Κυκλάδων βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχουμε και εκπρόσωπο από τις Δυτικές Κυκλάδες στην ανώτερη κατηγορία.

Ο τιμητικός τίτλος του παράγοντα - παιδαγωγού της χρονιάς απονεμήθηκε φέτος από την Ένωση Ποδοαφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο μέσα από την διοίκηση του Παμμηλιακού.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτες τις πρωταθλήτριες ομάδες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και την ΕΠΣ Κυκλάδων εξέδωσε ο Παμηλιακός.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Οι περιβαλλοντικές δράσεις του Παμμηλιακού συνεχίστηκαν και την παγκόσμια ημέρα  περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Με ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός συγχαίρει του αθλητές, τους προπονητές και την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων για την επιτυχία που σημείωσαν οι Μικτές ομάδες Κ15 και κ17.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το Σεπτέμβριο του 2021 είχαμε μιλήσει με με τις δασκάλες του Παμμηλιακού και συγκεκριμένα με την κα Άσπα Αλμπαντάκη στα Latin και την κα Λεμονιά Χρυσανθίδου στη Ρυθμική Γυμναστική για το νέο εγχείρημα του συλλόγου που άνοιγε την πόρτα στον χορό.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Τις καλύτερες ευχές του στέλνει στα παιδιά που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο Παμμηλιακός.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Μήλου με επιστολή που απέστειλε στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων προ ημερών αναφέρει ότι τα έργα για το στάδιο της Μήλου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ότι η Μήλος θα είναι έτοιμη να αναλάβει την διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων τον Οκτώβριο του 2023.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό τριήμερο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και φέτος τα παιδιά της Μήλο, καθώς μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση ο Παμμηλιακός σε συνεργασία με την Football Lab διοργανώνει το 2ο Summer Football Lab Camp.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο Παμμηλιακός, ως ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός στη Μήλο και τις Δυτικές Κυκλάδες, έχει ανθρώπους που στηρίζουν ποικιλοτρόπως τις δράσεις του.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 30/4/22, γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα της Πάρου. Παιδικός αγώνας Κ12 μεταξύ του Μαρπησσαϊκού και του Παμμηλιακού.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Οι φίλοι και υποστηρικτές του Παμμηλιακού δεν βρίσκονται μόνο στη Μήλο, αλλά σε ολόκληρε τις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων εξέδωσε ο Παμμηλιακός.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο φιλικός αγώνας βόλεϊ των κοριτσιών του Παμμηλιακού με την Ίο, ήταν μία πραγματικά εκπληκτική εμπειρία. Η νεοσύστατη ομάδα των κοριτσιών, στάθηκε με αξιώσεις στα πρώτα της βήματα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Σελίδα 1 από 90

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35