Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 13:56

Παρέδωσε τα κλειδιά το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Tο Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» συμμετέχει ενεργά στην Πανελλαδική κινητοποίηση που οργανώνει η ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων).

“ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ”

Σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στην κεντρική πλατεία Χώρας Νάξου, στην παραλία, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 οι επαγγελματίες της Εστίασης θα προσέρχονται και θα παραδίδουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους με σκοπό να παραδοθούν στο Μέγαρο Μαξίμου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανεπαρκή στήριξη του κλάδου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εργαζόμενοι, προμηθευτές, συνεργάτες, επαγγελματίες και μέλη των οικογενειών των επαγγελματιών της Εστίασης, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ της «Φιλοξενίας». Και Προσθέτει:

Ο κλάδος της Εστίασης  βρίσκεται στο κρισιμότερη καμπή της ιστορίας του. Υποσχέσεις που μας δίνουν δεν τηρούνται. Η στήριξη ανίκανη να μας βγάλει από τον κυκεώνα των απαιτήσεων. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι δυνάμεις μας στέρεψαν.

Η απόγνωση, η οργή και η αγανάκτηση έχουν κυριεύσει όλους τους συναδέλφους. Η Εστίαση βρίσκεται πολλά χρόνια στην εντατική και αργοπεθαίνει. Απαιτεί διάσωση.

 

Πηγή: kykladitis.gr

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares