Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 12:48

Σύρος: Προμήθεια και εγκατάσταση τριών βυθιζόμενων κάδων

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων και του τομέα καθαριότητας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 217.6/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου ΝΠΔΔ (ΑΔΑ:9ΨΧ746Ψ844-ΗΜ8) εντάχθηκε το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση τριών (3) οικολογικών συστημάτων βυθιζόμενων κάδων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης σε κάδους κοινής χρήσης των Ο.Τ.Α. για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων» στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση» Πράσινο Ταμείο, με το ποσό ένταξης 177.205,60 €.
Τα οικολογικά συστήματα βυθιζόμενων κάδων, τα οποία πρόκειται να τοποθετηθούν στην παραλιακή οδό και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης, θα φέρουν κατάλληλου τύπου κατασκευή για την αποκομιδή απορριμμάτων, πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση φωτισμού και μεταλλικό προστατευτικό περίβλημα. Επίσης, το σύστημα θα είναι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία αυτοματισμού, έτσι ώστε να είναι εύχρηστο και ασφαλές στους πολίτες και στα συνεργεία καθαρισμού.
Η συγκεκριμένη προμήθεια πρόκειται να αυξήσει την αποθηκευτική δυναμικότητα των απορριμμάτων, συμβάλλοντας παράλληλα στην αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση, στην καθαριότητα και στην υγιεινή στους κοινόχρηστους χώρους, όπου υπάρχουν μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares