Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 18:01

Ο Χρήστος Βάμος στο Kenga Magjike 2021!

Το Kenga Magjike είναι το δημοφιλέστερο Φεστιβάλ Μουσικής στη γειτονική Αλβανία.

Ο Χρήστος Βάμος αποδέχθηκε την πρόταση να συμμετέχει με ένα εξαιρετικό τραγούδι με τίτλο «Το Νούμερό μου» που κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο των τηλεθεατών όσο και της επιτροπής που είναι παρούσα στη διαδικασία.

Δείτε τη liveπαρουσίαση του τραγουδιού εδώ:

Το Kënga Magjike δημιουργήθηκε από τον τραγουδιστή, συνθέτη, οικοδεσπότη και διοργανωτή Ardit Gjebrea και άρχισε να προβάλλεται το 1999. Συνήθως προβάλλεται κάθε Νοέμβριο, με μερικές εξαιρέσεις. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, διάφοροι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί πιστώθηκαν με την παραγωγή και προβολή αυτού του γεγονότος, συμπεριλαμβανομένων των RTSH, Klan TV, TVA, RTV NRG (Albania) και RTV21, RTK (Κοσσυφοπέδιο), καθώς και πολλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί. Προς το παρόν παράγεται και μεταδίδεται από την Klan TV.

Το φεστιβάλ έχει επαινηθεί για την ποικιλομορφία της μουσικής που έχει φέρει στο κοινό, παρέχοντας ένα υπέροχο μείγμα τραγουδιστών και συγκροτημάτων από την Αλβανία με εκείνα από γειτονικές χώρες, μεγάλο μέρος από το Κοσσυφοπέδιο, τη Βόρεια Μακεδονία, το Μαυροβούνιο και άλλες περιοχές. Η Kënga Magjike ήταν επίσης η σκηνή για πολλές επιστροφές διάσημων Αλβανών τραγουδιστών που κατοικούν σε άλλες χώρες, καθώς και καλλιτεχνών που έχουν συμβάλει στην αλβανική μουσική βιομηχανία στο παρελθόν. Τραγούδια από αυτόν τον διαγωνισμό έχουν οδηγήσει σε πολλές αξέχαστες επιτυχίες για τους Αλβανούς σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορία LIFESTYLE

LIFT.TEK

ERMIS 400X300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares