Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 08:42

Μάκης Δημάκης: Έφτιαξε πασχαλινές λαμπάδες για το «Χαμόγελο του Παιδιού»- Η δημόσια έκκλησή του (βίντεο)

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και σύμμαχος του μεγάλου αγώνα που δίνει εδώ και 25 χρόνια, το «Χαμόγελο του Παιδιού» , ο Μάκης Δημάκης , βρέθηκε στις εγκαταστάσεις τους , στην Αγία Παρασκευή!

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, πέρασε αρκετές ώρες, μαζί με τους εθελοντές, φτιάχνοντας μοναδικές, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες , με σκοπό, να μοιράσουν απλόχερα, πολλά χαμόγελα, στους μικρούς τους ήρωες, που με αγάπη και φροντίδα, έχει αγκαλιάσει όλα τα χρόνια, το όραμα του κυρίου Γιαννόπουλου και των συνεργατών του.

Ο Μάκης Δημάκης, θέλησε με τον τρόπο του, να συμβάλλει στην στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού», και με «όπλο» του, τη φωνή του, να προσκαλέσει κι άλλους συναδέλφους του, να συμμετάσχουν στον αγώνα του κυρίου Γιαννόπουλου.

Κάνοντας παράλληλα, δημόσια έκκληση, στους φίλους του και στον κόσμο, να προμηθευτούν τις λαμπάδες τους και άλλα πολλά χειροποίητα δωράκια, από το «Χαμόγελο του Παιδιού», μπαίνοντας στο «www.hamogelo.gr», για να χαρίσουν το ομορφότερα Πάσχα στα παιδιά! « Αγοράζοντας μία λαμπάδα, όλοι μας μπορούμε να μοιράσουμε, ένα χαμόγελο στα παιδιά, για να έχουν το πιο όμορφο Πάσχα», ήταν και το μήνυμα του τραγουδιστή, που φεύγοντας, ευχαρίστησε εγκάρδια όλους, για τις άκρως συγκινητικές ώρες που πέρασε, συμβάλλοντας σε έναν τόσο ιερό σκοπό…

 

Είναι υποχρέωση όλων μας, να μοιράζουμε χαμόγελα στα παιδιά ! Βρεθήκαμε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αγία Παρασκευή, όπου με τους εθελοντές (τους αξίζουν πολλά μπράβο) όπως και στον κύριο Γιαννόπουλο και σε όλους τους συνοδοιπόρους του, για να φτιάξουμε όλοι μαζί , μοναδικές χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες !!! Υπέροχοι άνθρωποι, συγκινητικές στιγμές ! Αξίζει να χαρίσουμε ένα τεράστιο χαμόγελο σε κάθε παιδί, με τη λαμπάδα της καρδιάς του ! Ανακαλύψτε τους χειροποίητους «θησαυρούς» στο https://www.hamogelo.gr ....και μοιράστε χαμόγελα στα παιδιά ! Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child ?? Το λινκ για τις λαμπαδες https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalines-lades/

Δημοσιεύτηκε από Makis Dimakis-a στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
Κατηγορία LIFESTYLE

LIFT.TEK

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares