Ο συριανος διεθνης διαιτητής Στέφανος Κουμπαρακης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον Αχίλλειο τένοντα (μερική ρήξη) που τον ταλαιπώρησε τελευταία.
Στην αλλαγή της διαιτητικής τριάδας που θα διευθύνει το αυριανό ντέρμπι αναγκάστηκε να προχωρήσει η Ε.Δ. της ΕΠΣ Κυκλάδων μετά τον έκτακτο ορισμό του Αντώνη Μουτάφη στον αγώνα του 5ου…
Ο Αντώνης Καλόγερας και ο Γιάννης Ζαράνης ορίστηκαν να διευθύνουν τους σημαντικούς αγώνες της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Πηγαίνοντας στο ATM της τράπεζας στην Σύρο σήμερα το πρωί ο διαιτητής της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Γιάννης Ζαράνης διαπίστωσε ότι υπήρχαν χρήματα στην θυρίδα τα οποία δεν είχαν παραληφθεί και…
Παρουσία σε δύο ντέρμπι, ένα της Super League 2 και ένα της Γ΄ Εθνικής θα έχει η Κυκλαδίτικη διαιτησία, δια των Ισίδωρου Αρμακόλα και Γιάννη Ανδρικόπουλου.
Μεγάλη μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή για το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων και πιο συγκεκριμένα για την διαιτησία, καθώς ο Στέφανος Κουμπαράκης ανήκει πλέον στον πίνακα των διεθνώς διαιτητών της…
Στην προσπάθεια που κάνει η ΕΠΣΚ γαι την ανάδειξη νέων διαιτητών ανακοίνωσε τη διεξαγωγή σχολών στη Σύρο και σε όσα νησιά παρουσιαστεί ενδιαφέρον.
Έγιναν γνωστοί οι ορισμοί των διαιτητών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με τον Κυκλαδίτη διαιτητή Στέφανο Κουμπαράκη να ορίζεται στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ.
Τον μοναδικό εκπρόσωπο βοηθό διαιτητή στις επαγγελματικές κατηγορίες θα συνεχίσει να αποτελεί και φέτος ο Συριανός Ισίδωρος Αρμακόλας.
Για 5η συνεχόμενη χρονιά συμπεριλαμβάνεται στους πίνακες της super league ο Συριανός διαιτητής που πλέον ανήκει στη δύναμη της ΕΠΣ Κυκλάδων, Στέφανος Κουμπαράκης.
Σελίδα 1 από 29

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35