Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 19:00

Γκολ (και) στη διασκέδαση ο Α.Ο. Σύρου

Ο Α.Ο. Σύρου έδειξε ότι ξέρει να παίζει… μπάλα και στη διασκέδαση. Το αδιαχώρητο λοιπόν δημιουργήθηκε στη χοροεσπερίδα της ομάδας που έγινε την παραμονή των Θεοφανείων στο «Κουτούκι του κοντού».

Μπορεί έξω από το παραδοσιακό μαγαζί το κρύο να ήταν ιδιαίτερα τσουχτερό, μέσα όμως επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες με το κέφι και την καλή διάθεση να βρίσκονται στο limitup. Το «παρών» εκτός από τα μέλη της διοίκησης τους παίκτες και τους προπονητές έδωσαν και κάποιοι υψηλοί προσκεκλημένοι που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Συγκεκριμένα στο τραπέζι του προέδρου Γιώργου Φώσκολου, βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης και ο πολιτευτής Κυκλάδων Γιώργος Βακόνδιος που προσέφερε μάλιστα και αρκετά δώρα από τα 19 που κληρώθηκαν. Προεδρικό τραπέζι με καρέ των… Γιώργηδων δηλαδή.

Στο τραγούδι, ένας παίκτης της ομάδας, ο Αντώνης Μπαλόπητας που έδειξε ότι εκτός από ντρίπλες και γκολ, τα πηγαίνει περίφημα και στις υψηλές… νότες. Τις επιδόσεις τους στη φωνή και στον χορό πάντως επέδειξαν τόσο ο ισχυρός άντρας της ομάδας Γιώργος Φώσκολος (που επιδόθηκε και σε λουλουδοπόλεμο) όσο και ο γραμματέας Πέτρος Ραουζαίος.

aosaos 1aos 2aos 4

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares