Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 19:57

Έρχεται το "Auto Battleships Festival"

To Auto Battleships Festival είναι προ των πυλών και στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2014 θα ταράξει τα κύματα στον χώρο της αυτοκίνησης. Το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις της αυτοκίνησης θα λάβει χώρο στο (Ο.Α.Κ.Α.) Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας.

Ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο που διοργανώνει η εταιρεία Magic Lamp, μια μεγάλη γιορτή που γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά κι έχει στόχο να αναδείξει τη μεγάλη σημασία του αυτοκινήτου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας, μέσω μεταφορών, αγορά εργασίας όσο και στον πολιτισμό μέσω μουσείων, αυτοκίνητων με ιστορία, νέων εφευρέσεων κ.α.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και φανταστείτε το υπερθέαμα που σας περιμένει.

Drift Show, διαγωνισμός Burn Out, καλλιστεία για Design & Beauty αλλά και εσωτερικών χώρων, διαγωνισμός ήχου [Sound Quality, Voice, Espl, Master], παρουσίαση του Super Car Korres IV, Έκθεση Αυτοκινήτων, Γύρος του Θανάτου, SXS Stunt Extreme Show, Show με μηχανές από την ομάδα Gr Stunt αλλά και Hellenic Mini-Z Cup - Πρωτάθλημα Mini-Z αυτοκίνητα κλίμακας.

Το κεντρικό υπερθέαμα όμως που θα κεντρίσει και θα στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου που βρίσκονται εντός και εκτός από το χώρο του Φεστιβάλ είναι το «Born to Race»  που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ, μια πασαρέλα χιλιάδων αυτοκινήτων από επαγγελματίες, λέσχες, Clubs και ιδιώτες που θα προσφέρουν ότι πιο απίστευτο έχουμε ζήσει ως σήμερα στον κόσμο των μηχανοκίνητων θεαμάτων.

Το Auto Battleships Festival ταυτόχρονα είναι ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ με κεντρικό πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο. Στην διάρκεια του φεστιβάλ όμως θα εξελίσσονται διάφορα happenings και Show στόχο διοργάνωση που το θέαμα, την εκπαίδευση, τη διασκέδαση, την αναψυχή του επισκέπτη όπως:

Fire Show, Πυροτεχνήματα, Αθλητικές Επιδείξεις [Πολεμικές τέχνες, όπως Kick Boxing από το Kakarakis Club, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική κ.α.], 15λεπτες επιδείξεις Χειροπάλης με πολύ ωραίο θέαμα από τον Αντώνη Πανάρετο, Show με ποδήλατα και skateboard, Χορευτικές επιδείξεις [Show από την ομάδα Hobo illusionerZ], συναυλίες [No Sequence | KingDragon – Live Bands] αλλά και Dj set, διαγωνισμοί. Επίσης, θα υπάρχουν Παιδότοποι, Μάγοι, Ταχυδακτυλουργοί, ενώ με ιδιαίτερη χαρά έχει προγραμματιστεί και η πραγματοποιηση της παράσταση «ο Καραγκιόζης στους αγώνες Ράλλυ» από το θέτρο Σκιών Σπυρόπουλου.

Στα περιθώρια του φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση με την ιστορία του αυτοκινήτου από την εμφάνισή του μέχρι σήμερα. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί Mega Bazaar με όλα τα memorabilia των πρωταγωνιστών του Auto Battleships Festival. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για όλα από το επίσημο site της διοργάνωσης autobattleships.gr.

Είσοδος στο Festival: Ελεύθερη

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares