Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 14:41

Ο ΝΟ Αντιπάρου στους αγώνες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Ο Ναυτικός Ομιλος Αντιπάρου ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες και κόντρα στο αρνητικό κλίμα της χώρας μας καταφέρνει και κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλους σχεδόν τους επίσημους αγώνες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου καθώς και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Με  αποστολή 11 αθλητών συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου οptimist και laser νήσων Ν. Αιγαίου και Κρήτης που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Σύρου στο λιμάνι του Φοίνικα στις 22/03 – 24/03/2013.Η αποστολή μας ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη ( μετά την αποστολή της Πάρου )           Οι πολλαπλές εναλλαγές των ανέμων , ειδικά  της πρώτης ημέρας των αγώνων δυσκόλεψαν τους μικρούς αθλητές μας . Στους αγώνες συμμετείχαν  14 συνολικά όμιλοι  και 90 σκάφη  και ο όμιλος μας κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη θέση σtην κατηγορία αγοριών με τον ΦΑΡΟΥΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Ιωάννη  και τρείς θέσεις για τους αγώνες πρόκρισης  για την Εθνική ομάδα που θα γίνουν στην Κατερίνη τον προσεχή Μάιο, με τους αθλητές:         

      ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ   ΑΡΤΕΜΙΣ

     ΦΑΡΟΥΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Ιωάννη και

     ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ  ΙΩΑΝΝΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 12 αθλητές της περιφέρειας Ν. Αιγαίου που θα συμμετέχουν στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα optimist οι 8 αθλητές είναι από τα νησιά μας Πάρο ( 5 αθλητές ) και Αντίπαρο ( 3 αθλητές ).

 

Τα αποτελέσματα για τους αθλητές του  Ν.Ο.Α. είναι:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  ΑΡΤΕΜΙΣ  4η   στα κορίτσια και 5η  στη γενική

ΦΑΡΟΥΠΟΣ  Ι. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2ος  στα αγόρια  και 7ος  στη γενική

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ  7ος στα αγόρια  και  13ος  στη γενική

ΦΑΡΟΥΠΟΣ  Α. ΔΗΜΗΤΡΗΣ  16ος στα αγόρια και 23ος στη γενική

ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ     19ος  στα αγόρια και 29ος  στη γενική

ΦΑΡΟΥΠΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ  21ος στα αγόρια και 33ος στη γενική

ΑΠΟΚΟΤΟΣ ΝΙΚΟΣ  22ος  στα αγόρια και 34ος στη γενική

ΦΑΡΟΥΠΟΥ  ΜΑΡΙΑ  12η  στα κορίτσια και 37η στη γενική

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  39ος στα αγόρια και 62ος στη γενική

ΚΟΚΑΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  44ος στα αγόρια και 68ος στη γενική.

 

Στην κατηγορία laser συμμετείχε ο Ζουμής Ιωάννης ( μεταγραφή από τον Ν.Ο.Π ) και κατέλαβε την 12η θέση στα αγόρια και 18η  στην γενική κατάταξη.

 

Επίσης ο Ν.Ο. Αντιπάρου θα συμμετέχει και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών 420  με την αθλήτρια του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ σαν μεικτό πλήρωμα σε συνεργασία με αθλήτρια του Ν.Ο. Πάρου που θα γίνει στο Φαληρικό Δέλτα στις αρχές του Μαΐου.

 

Το  Δ.Σ. ευχαριστεί τον Ν.Ο. Σύρου για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων , την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου για την φιλοξενία των αθλητών, την BLUESTAR  και το πρακτορείο ERKYNA TRAVEL για τα εκπτωτικά εισιτήρια της αποστολής , την κοινοπραξία των ferry- boats  Aντιπάρου για την δωρεάν μεταφορά  όλων των αποστολών μας  και τους αφανείς ήρωες της όλης προσπάθειας , οι οποίοι είναι οι γονείς των παιδιών του ομίλου και οι φίλοι που μας βοηθούν οικονομικά που προτιμούν την ανωνυμία τους .

 

Ο επόμενος  στόχος είναι η οργάνωση και διεξαγωγή διασυλλογικών αγώνων ιστιοπλοΐας στο νησί μας με την ευκαιρία των 10 χρόνων από την ίδρυση του ομίλου μας.

 

 

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares