Αθλητικές ειδήσεις για τον Παμμηλιακό

Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 23:37

Υψώνει λευκή κάρτα ο Παμμηλιακός

Ο Παμμηλιακός συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ο Παμμηλιακός δεν μένει άπραγος στην αύξηση των κρουσμάτων που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στο νησί της Μήλου, θέτοντας δε αναστολή όλα τα τμήματα που προπονούνταν σήμερα βάσει του πρωτοκόλλου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Καλούνται τα μέλη της Επιτροπής Αθλητισμού & Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Μήλου, την Παρασκευή 19/03/2021 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για τη  συζήτηση του παρακάτω θέματος:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση μέσα από την οποία γνωστοποιεί ότι θα τηρήσει όλα όσα ορίζουν οι ειδικοί εξέδωσε ο Παμμηλιακός.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργείας των γραφείων και τις πληρωμές των συνδρομών εξέδωσε ο Παμμμηλιακός.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Στην τηλεδιάσκεψη του συνδυασμού της Τασούλας Κελεσίδου που διεκδικεί την προεδρία του ΣΕΓΑΣ συμμετείχε ο Παμμηλιακός, εκπροσωπούμενος από τους: πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη,  αντιπρόεδρο Στέλιο Λιβάνιο και  έφορο στίβου, Δημήτρη Ζαγουρή.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Με ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός ευχαριστεί το MILOS TRAVEL - ΠΕΙΡΟΥΝΑΚΗΣ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Καστρίτη εκφράζει μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση του Παμμηλιακού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ημέρα που θα θυμούνται για πάντα στη ζωή τους θα είναι η 12η Φεβρουαρίου για τον ποδοσφαιριστή του Παμμηλιακού, Κώστα Δρίλη και τη σύζυγο του Γιάννα Διακάτου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η οικογένεια του Παμμηλιακού Α.Σ. συγχαίρει τον Σπανό Κωνσταντίνο, γιο του μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου μας, Σπανού Βασίλη, που αρίστευσε στην Γ' τάξη του 7ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, με βαθμό είκοσι (20) και έλαβε το Α' βραβείο του Συνδέσμου Απανταχού Μηλίων "η Αγία Σοφία".

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Σύλλογο Γυναικών Μήλου εξέδωσε ο Παμμηλιακός.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ο Παμμηλιακός σε συνεργασία με την Cigaret Cycle προμηθεύτηκε και τοποθέτησε στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Μήλου τον ειδικό κάδο ανακύκλωσης αποτσίγαρων.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Η πολυετής παρουσία του Παμμηλιακού και η πολυεπίπεδη ανάμειξη του συλλόγου με τον αθλητισμό τον κατατάσσουν σίγουρα ανάμεσα στα σωματεία που μπορούν να συνεισφέρουν τα μέγιστα σε κάθε διαβούλευση που έχει να κάνει με την βελτίωση και την μεταρρύθμιση.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Μετά την συλλογή πλαστικού και άλλων υλικών ανακύκλωσης ο Παμμηλιακός προχώρησε σε ακόμα μία δράση τοποθετώντας κάδο για την συλλογή υφασμάτων έξω από το δημοτικό στάδιο του νησιού. 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Η ξεχωριστή διάκριση να λάβει υποτροφία από το Southern Methodist University του Dallas της Μηλιάς αθλήτριας της Μαρίας Καβαλιέρου, σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό για το νησί της Μήλου, με τον Παμμηλιακό να στέλνει τα συγχαρητήρια του μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Σελίδα 1 από 79

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35