Αθλητικές ειδήσεις από την Δονούσα

Συνεχίστηκε χθες, για δεύτερη μέρα, το οδοιπορικό της ΕΡΤ και του δημοσιογράφου της, Μάριου Κωνσταντινίδη, στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, όπου, υπενθυμίζεται, βρίσκονται ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία το 3ο Donoussa Trail Running που πραγματοποιήθηκε στη Δονούσα Κυκλάδων το διήμερο 18 και 19 Οκτωβρίου. Ο αγώνας ήταν μία συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δονούσας ΠΟΣΕΙΔΩΝ, της Ένωσης Δονουσιωτών Κυκλάδων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Συλλόγου Επαγγελματιών Δονούσας και της Δημοτικής Κοινότητας Δονούσας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Διακοπές και τρέξιμο στη Δονούσα των Μικρών Κυκλάδων και δη τον Οκτώβριο; Γίνεται; Και βέβαια... Και βάζει το χεράκι του ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δονούσας “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την Ένωση Δονουσιωτών Κυκλάδων και σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Δονούσας και το Σύλλογο Επαγγελματιών Δονούσας... Ολοι μαζί προκηρύσσουν τον 3ο ορεινό αγώνα τρεξίματος με την επωνυμία “Γύρος της Δονούσας”... Και που αλλού; από το νησί της Δονούσας...

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η   διοργάνωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στη Δονούσα Κυκλάδων και ήταν μία συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δονούσα ΠΟΣΕΙΔΩΝ, της Ένωσης Δονουσιωτών Κυκλάδων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Συλλόγου Επαγγελματιών Δονούσας και της Δημοτικής Κοινότητας Δονούσας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κουφονήσι το διήμερο 24-25 Απριλίου, η 2η Αθλητική συνάντηση Γυμνασίων – ΛΤ Μικρών Κυκλάδων με τη συμμετοχή των Γυμνασίων ΛΤ Δονούσας, Ηρακλειάς, Κουφονησίων και Σχοινούσας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Στην Ηρακλειά συναντήθηκαν «όλα τα μικρά» Γυμνάσια με Λυκειακές Τάξεις της Ηρακλειάς, της Σχοινούσας, του Κουφονησίου και της Δονούσας την Τετάρτη 11-10-2017  για την πραγματοποίηση της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού σύμφωνα με την ΥΑ 154710/Δ5/18-09-2017 και σχετική έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 διεξάγεται ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Δονούσας με την επωνυμία "Γύρος της Δονούσας".

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Ετικέτες
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 19:16

Την 28η Οκτωβρίου “Ο Γύρος της Δονούσας”

Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δονούσας “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την Ένωση Δονουσιωτών Κυκλάδων, προκηρύσσει τον πρώτο αγώνα ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία “Ο Γύρος της Δονούσας” στο νησί της Δονούσας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Ετικέτες
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 18:38

Οι αγώνες του ''Cyclades Trail Cup 2017''

Το Πρωτάθλημα Ορεινού Τρεξίματος Κυκλάδων ανακοινώνει το πρόγραμμα αγώνων που θα διεξαχθούν στα πλαίσια του CTC για το 2017!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πανελληνιονίκης, για δεύτερη συνεχή χρονιά στο karate wado, στέφθηκε ο Μικρός Μάρκος Πράσινος με καταγωγή από τη Δονούσα και τη Νάξο (Φιλώτι).

Κατηγορία ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014 19:11

Οι Τζι Τζι την πρωτιά στην Δονούσα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά BeachVolleyτης Δονούσας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Ετικέτες
Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 07:14

Ντέρμπυ στο el classicο της Δονούσας [vid]

Πραγματοποιήθηκε χτες ο ετήσιος αγώνας ποδόσφαιρου, ανάμεσα στη Δονούσα και την Αθήνα στην παραλία του Σταυρού.

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 07:08

Αγώνες Beach Volley στη Δονούσα

Την Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 στις 4 μμ αρχίζει το πρωτάθλημα Beachvolleyστη Δονούσα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Ετικέτες
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 07:36

Τα φιλικά συνεχίζονται στη Δονούσα!

Θεσμός πλέον τα φιλικά παιχνίδια στη Δονούσα μεταξύ των ντόπιων και των παραθεριστών «μόνιμους» campers του Κέδρου Δονούσας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 16:34

Γυναικεία κυριαρχία στη Δονούσα…

Γυναικεία υπόθεση ήταν φέτος το τουρνουά Πινγκ – Πονγκ της Δονούσας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Σελίδα 1 από 3

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35